Update konyha: Sonkával, sajttal töltött gomba

Hozzávalók 4 fő 32 dkg rizsszemtészta 16 fej csiperke gomba 20 dkg sonka 20 dkg sajt 5 dkg mester morzsa 10 dkg vöröshagyma 50 ml olívaolaj só, bors, kakukkfű, petrezselyem, fokhagyma A gombáknak kitörjük a szárait. Összevágjuk apróra a sonkát, a hagymát, a gombaszárat, a sajtot, a fokhagymát. A gombafejeket leforrázzuk, lehűtjük. A hagymát megpirítjuk, rá a fokhagyma, sonka, gombaszár, morzsolt kakukkfű, petrezselyem, só, bors. Ha kész, belekeverjük a sajtot, és összeforgatjuk a morzsával. Két gombafej közé tesszük a tölteléket, sütőben készre sütjük, hogy a sajt kissé megolvadjon. Főtt rizstésztára tálaljuk, friss petrezselyemmel megszórjuk. Tápanyagok 1 adagban Energia 600 kcal Szénhidrát 42 g Fehérje 55 g Zsír 13 g GI 25

Korhatár: 12 év


Címkék: főzés   rubint réka   update konyha

2011. november 22. 15:15

Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Kft.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS