TV2.HU HÍREK
TÉNYEK
Nyíllal lőtték át a macskát
A macskát legyengülve találta meg valaki, azonnal meg kellett műteni, hogy életben maradjon.
Lefoglalták a mentősök motorját
Az előző tulajdonos tartozása miatt foglalta le a NAV.
2019-ig újítják fel a 3-as metrót
Nem cserélik le a 3-as metró kocsijait, hanem felújítják.
Turistákat csaptak be taxisok
Indonéz pénzzel csapják be a turistákat magyar taxisok.
Parfümöt lopott a főrendőr
Egyszerűen zsebre tett egy 14 ezer forintos parfümöt, és megpróbált kisétálni.
Háznak rohant a terepjáró
Családi ház falába csapódott egy terepjáró Érden.
Megdőlt a hidegrekord
Nem ér még véget a nyár, lesz még 30 fok is idén.
Megszurkálta fiát
Megöli a családját, még a rendőrautóból is ezt kiabálta a férfi.
Erősen felhős, zivataros idő

BUDAPEST
Erősen felhős, zivataros idő
Erősen felhős, zivataros idő

DEBRECEN
Erősen felhős, zivataros idő
Közepesen felhős idő

SZEGED
Közepesen felhős idő
Erősen felhős, zivataros idő

MISKOLC
Erősen felhős, zivataros idő
Erősen felhős idő

PÉCS
Erősen felhős idő
Változékony, esős idő

GYŐR
Változékony, esős idő
Változékony, esős idő

SIÓFOK
Változékony, esős idő
UPDATE KONYHA
Update konyha: Sonkával, sajttal töltött gomba

Update konyha: Sonkával, sajttal töltött gomba

Hozzávalók 4 fő 32 dkg rizsszemtészta 16 fej csiperke gomba 20 dkg sonka 20 dkg sajt 5 dkg mester morzsa 10 dkg vöröshagyma 50 ml olívaolaj só, bors, kakukkfű, petrezselyem, fokhagyma A gombáknak kitörjük a szárait. Összevágjuk apróra a sonkát, a hagymát, a gombaszárat, a sajtot, a fokhagymát. A gombafejeket leforrázzuk, lehűtjük. A hagymát megpirítjuk, rá a fokhagyma, sonka, gombaszár, morzsolt kakukkfű, petrezselyem, só, bors. Ha kész, belekeverjük a sajtot, és összeforgatjuk a morzsával. Két gombafej közé tesszük a tölteléket, sütőben készre sütjük, hogy a sajt kissé megolvadjon. Főtt rizstésztára tálaljuk, friss petrezselyemmel megszórjuk. Tápanyagok 1 adagban Energia 600 kcal Szénhidrát 42 g Fehérje 55 g Zsír 13 g GI 25

Korhatár: 12 év


Címkék: főzés   rubint réka   update konyha

2011. november 22. 15:15



Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG

» Dorogi Gabi és az édes pillanatok
» Update konyha: Háromsajt-saláta
» Kukoricás palacsinta
» Wokban sült rák thaiföldi szósszal
» 26. adás
» Update konyha: Thai csirke
» Salsa verde makrélával
» Pirított rákok thaiföldi szószos tésztával
» Update konyha: Almával töltött sertéscomb
» Update konyha: Hortobágyi húsos palacsinta



© TV2 Kft.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS



LÁJKOLOM
218958 lájk

FELIRATKOZOM
5833 feliratkozás

KÖVETEM
0 követő

KEDVELEM
1761 követő
Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó