TV2.HU HÍREK
TÉNYEK
Mindent szétvert a jégeső
Hatalmas jégeső volt Nagylózson és Pinnyén.
Garázsba repült anya és gyereke
Beakadt a cipője a gázpedálba és nem tudott megállni.
Kapagépbe szorult az 5 éves kisfiú
Fél óráig tartott, mire kiszabadították a rotációs kapa kései közül.
Részegen ült motorra, meghalt
Lecsúszott az útról és meghalt egy részeg motoros Kiskunhalasnál.
Hatalmas tömeg és dugók mindenhol
Félmillióan utaztak vonattal, az utakon dugó volt a sok autós miatt.
Gyilkosnak tartják a kapitányt
Gyilkossággal ér fel, ahogy a kapitány és a legénysége viselkedett a dél-koreai miniszter szerint.
Óriásnyulak kergettek gyerekeket
Különleges körhintára szállhattak, de matyó-tojást is festhettek.
Slaggal és vödörrel locsoltak
Vödörből öntözték a lányokat a szentendrei skanzenben, ott ez a hagyomány.
Erősen felhős idő

BUDAPEST
Erősen felhős idő
Erősen felhős idő

DEBRECEN
Erősen felhős idő
Szitálás

SZEGED
Szitálás
Erősen felhős idő

MISKOLC
Erősen felhős idő
Zápor

PÉCS
Zápor
Erősen felhős idő

GYŐR
Erősen felhős idő
Erősen felhős idő

SIÓFOK
Erősen felhős idő
UPDATE KONYHA
Update konyha: Sonkával, sajttal töltött gomba

Update konyha: Sonkával, sajttal töltött gomba

Hozzávalók 4 fő 32 dkg rizsszemtészta 16 fej csiperke gomba 20 dkg sonka 20 dkg sajt 5 dkg mester morzsa 10 dkg vöröshagyma 50 ml olívaolaj só, bors, kakukkfű, petrezselyem, fokhagyma A gombáknak kitörjük a szárait. Összevágjuk apróra a sonkát, a hagymát, a gombaszárat, a sajtot, a fokhagymát. A gombafejeket leforrázzuk, lehűtjük. A hagymát megpirítjuk, rá a fokhagyma, sonka, gombaszár, morzsolt kakukkfű, petrezselyem, só, bors. Ha kész, belekeverjük a sajtot, és összeforgatjuk a morzsával. Két gombafej közé tesszük a tölteléket, sütőben készre sütjük, hogy a sajt kissé megolvadjon. Főtt rizstésztára tálaljuk, friss petrezselyemmel megszórjuk. Tápanyagok 1 adagban Energia 600 kcal Szénhidrát 42 g Fehérje 55 g Zsír 13 g GI 25

Korhatár: 12 év

Címkék: főzés   rubint réka   update konyha

2011. november 22. 15:15



Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG

» Dorogi Gabi és az édes pillanatok
» Update konyha: Háromsajt-saláta
» Kukoricás palacsinta
» Wokban sült rák thaiföldi szósszal
» 26. adás
» Update konyha: Thai csirke
» Salsa verde makrélával
» Pirított rákok thaiföldi szószos tésztával
» Update konyha: Almával töltött sertéscomb
» Update konyha: Hortobágyi húsos palacsinta



© MTM-SBS Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Oldaltérkép    |    Címkefelhő
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS



LÁJKOLOM
184302 lájk

FELIRATKOZOM
4450 feliratkozás

KÖVETEM
139013 követő

KEDVELEM
1140 követő