TV2.HU HÍREK
TÉNYEK
Kígyóval csapkodták a rablót a gyerekek
Egy hétéves ikerpárral és egyéves kistestvérükkel együtt rabolta el a kocsit.
Halottak és sérültek Ukrajnában
Újra lövöldöztek Ukrajnában, oroszbarát lázadókra támadtak.
Rakétákkal lövik egymást Húsvétkor
Több mint 200 ezren hallgaták Ferenc pápa húsvéti beszédét.
Visszaragasztják a pelikán fejét
Sokszor letörték már Szombathelyen a Pelikán szobrot.
Vízmelegítő miatt kerültek kórházba
Négy embert vittek kórházba Nyíregyházán.
Hatalmas viharok pusztítottak
Viharos szél és jégeső volt az országban több helyen.
Ebédfőzés közben fulladt meg
Ebédfőzés közben kapott gázmérgezést, meghalt.
Körmenetbe hajtott a részeg sofőr
Belehajtott egy részeg autós a húsvéti körmenetbe.
Zápor kialakulhat

BUDAPEST
Zápor kialakulhat
Változékony, felhős idő

DEBRECEN
Változékony, felhős idő
Változékony, felhős idő

SZEGED
Változékony, felhős idő
Erősen felhős, zivataros idő

MISKOLC
Erősen felhős, zivataros idő
Zápor kialakulhat

PÉCS
Zápor kialakulhat
Zápor kialakulhat

GYŐR
Zápor kialakulhat
Zápor kialakulhat

SIÓFOK
Zápor kialakulhat
UPDATE KONYHA
Update konyha: Sonkával, sajttal töltött gomba

Update konyha: Sonkával, sajttal töltött gomba

Hozzávalók 4 fő 32 dkg rizsszemtészta 16 fej csiperke gomba 20 dkg sonka 20 dkg sajt 5 dkg mester morzsa 10 dkg vöröshagyma 50 ml olívaolaj só, bors, kakukkfű, petrezselyem, fokhagyma A gombáknak kitörjük a szárait. Összevágjuk apróra a sonkát, a hagymát, a gombaszárat, a sajtot, a fokhagymát. A gombafejeket leforrázzuk, lehűtjük. A hagymát megpirítjuk, rá a fokhagyma, sonka, gombaszár, morzsolt kakukkfű, petrezselyem, só, bors. Ha kész, belekeverjük a sajtot, és összeforgatjuk a morzsával. Két gombafej közé tesszük a tölteléket, sütőben készre sütjük, hogy a sajt kissé megolvadjon. Főtt rizstésztára tálaljuk, friss petrezselyemmel megszórjuk. Tápanyagok 1 adagban Energia 600 kcal Szénhidrát 42 g Fehérje 55 g Zsír 13 g GI 25

Korhatár: 12 év

Címkék: főzés   rubint réka   update konyha

2011. november 22. 15:15



Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG

» Dorogi Gabi és az édes pillanatok
» Update konyha: Háromsajt-saláta
» Kukoricás palacsinta
» Wokban sült rák thaiföldi szósszal
» 26. adás
» Update konyha: Thai csirke
» Salsa verde makrélával
» Pirított rákok thaiföldi szószos tésztával
» Update konyha: Almával töltött sertéscomb
» Update konyha: Hortobágyi húsos palacsinta



© MTM-SBS Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Oldaltérkép    |    Címkefelhő
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS



LÁJKOLOM
183177 lájk

FELIRATKOZOM
4422 feliratkozás

KÖVETEM
138730 követő

KEDVELEM
1111 követő