január 18.
Piroska

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
TOP TARTALMAK
Íme, a legédesebb, idén született sztárbabák!
A sztárvilágban 2016-ban is több magyar híresség vált édesanyává vagy édesapává. Csokorba szedtük azokat a babákat, akikről már megszületésük napján is rengetegen beszéltek.

Csobot Adél május elején adott életet a tündéri Nátánnak. A kisfiút azóta igen kevés alkalommal mutatták meg a nyilvánosságnak, de néha kivételt tettek.

Majkához és Hajnihoz áprilisban látogatott el a gólya: megszületett a legfiatalabb trónörökös, Olivér is, akit bátyja, Marián az első perctől kezdve imád:

Júliusban a Kismenők zsűritagja, Lajtai Kati szíve telt meg boldogsággal, hiszen először tarthatta karjaiban fiát, Mátét.

Baby Gabit dupla öröm érte szeptember végén, hiszen ikrek érkeztek hozzájuk. Az újdonsült anyuka akkor a Mokkában osztotta meg Demcsák Zsuzsáékkal az anyaság első napjainak tapasztalatait. Nézd, milyen aranyos Boti és Bence!

Liptai Claudia kisfia, Pataky Marcell Ádám október végén született. Claudia az utolsó hetekig zsűrizett a Sztárban sztárban, a szülés előtt a nézőktől  egy kedves videóval búcsúzott.

2016 során több sztár életét is beragyogták született gyermekeik: Péter Szabó Szilvia, Juhász Adrienn, Dobó Ági és Gönczi Gábor szintén boldog szülőként ünnepelte a karácsonyt.


2016. december 28. 7:00

Címkék: top5 2016   péter szabó szilvia   lajtai kati   csobot adél   gönczi gábor   liptai claudia   szülő   majka   baby gabi
SZAVAZZ!

Sztárban sztár+1 kicsi: Melyik átalakulást várod a leginkább?

A
Aqua (Szandi - Lentulay Krisztián)
B
Modern Talking (Peter Srámek - Bari Laci)
C
Pink és Nate Ruess (Tóth Vera - Farkas Zsolti)
D
Kern András és Garas Dezső (Feke Pál - Kornis Anna)
E
Madagaszkár: Julien király (Sipos Péter - Sztojka Vanessza)
F
A Padlás (Bereczki Zoltán - Berki Artúr)
G
Beyoncé és Tina Turner (Király Linda - Tabatabai Nejad Flóra)
H
Cipő és Koncz Zsuzsa (Pál Dénes - Varga Vivien)
I
Németh Marika (Dér Heni - Juhos Zsófi)
J
Bódi Guszti és Bódi Margó (Koós Réka - Szabó Bence)
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG