február 24.
Mátyás

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

Műsoraink / TELJES FILMEK

Lányok pórázon (Teljes film)
Monsieur Evan Evans egy táncosnőkből álló együttes menedzsere, igazgatója, balettmestere, végzi az edzéseket, diétáztatja őket, és ravaszul szeretné megóvni a lányokat a férfiaktól. Ebből igen sok kellemetlensége adódik, mert a kis táncosnők szíve hamar lángra gyúl.
Újrakezdők - Szerelmes szingli szittert keres (Teljes film)
Sandy, a negyvenéves, kertvárosi anyuka a kisfia születésnapi videóját nézve döbben rá, hogy a férje megcsalja. Azonnal összecsomagol, és két gyerekével együtt New Yorkba költözik. Sikerül állást találnia, de egy bébiszitterre van szüksége.
A fény halála (Teljes film)
Egy visszavonult CIA ügynök, Evan Lake ismét munkába akar állni, amikor egy munkatársa bizonyítékokra lel régi ellensége, a terrorista Banir hollétéről, akit 20 éve halottnak könyveltek el. A hivatal nem engedi, hogy nyomozzon...

A titkok könyvtára - 4. epizód (Teljes rész)
A nagy Télapó-mentőakció (And Santa's Midnight Run)
Hamis a baba (Teljes film)
Nézd meg Bujtor István filmjét itt a TV2.hu-n! Ötvös Csöpi ismét nagyot alakít. Segítségére siet a szétszórt és hebehurgya Kardos doktornak, mikor az tanácstalanul vakargatja a fejét, látva a magyar kriminalisztika legnagyobb kábítószer-ügyét.
A titkok könyvtára - 3. epizód (Teljes rész)
Minósz labirintusa (And the Horns of a Dilemma)
G. I. Jane (Teljes film)
Jordan O'Neil hadnagy a Haditengerészet hírszerzőtisztje az első nő az Egyesült Államok történetében, aki felvételt nyer a Navy Seal néven ismert elitegység kiképző programjába.

« vissza a lap tetejére

SZAVAZZ!

Szerinted mi kell ahhoz, hogy valaki Ninja Warrior Hungary legyen?

A
fizikai erő, edzettség
B
elszántság, akaraterő
C
hit abban, hogy nincs legyőzhetetlen akadály
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG