2016. február 11. csütörtök
Bertold, Marietta
Belépés

Pirított csirkemáj almával

Próbáld ki te is Stahl Judit receptjét, ne szalaszd el a következő adást sem, hogy minél több praktikával bővüljön főzőtudományod!

Korhatár: 12 év

2012. december 17. 11:34

Címkék: stahl judit   Stahl konyhája   gasztronómia   recept



Kapcsolódó anyagok
Stahl Judit újabb finomsága egy ˝nagymamásan˝ házias sütemény. tovább
Stahl Judit és fiatal segítői egy probléma mentesen összehozható, amolyan ˝keverem-kavarom˝típusú süteményt készítenek. tovább
Bár sok helyről rendelhetünk már pizzát, de mégis csak akkor a legfinomabb, ha frissen vettük ki a sütőből. Stahl Judit most egy egyszerű töltött... tovább
Stahl Judit egy ínycsiklandó belga finomságot készít, aminek a különlegessége, hogy a többi kalácshoz képest több vajat tartalmaz, így a tésztája sokkal dúsabb. tovább
Stahl Judit kis kuktái segítségével humuszos sonkatekercset készített. tovább
Stahl Judit röviden összefoglalja, milyen programok közül választhatunk gépi mosogatásnál, illetve ezek mire a legalkalmasabbak. Utána pedig... tovább
Stahl Judit most egy olyan tortát mutat, ami nem csak finom, hanem elronthatatlan is. tovább
Stahl Judit és kis kuktái egy villámgyorsan elkészíthető ananászos-sonkás finomságot készítenek, ami akár tízóraira, akár uzsonnára is kiváló. tovább

SZAVAZZ!

Ünnepled a Valentin-napot?

Igen, romantikázunk a kedvesemmel

Csak módjával, kis figyelmesség: virág, csoki

Nem, mert nincs párom

Nem, mert nem tartom fontosnak

 

KÖZÖSSÉG



© TV2 Kft.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS