február 23.
Alfréd

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Egy éven belül várható a Trump-Orbán találkozó a Fehér Házban?
Barthel-Rúzsa Zsolt, a Századvég Alapítvány kuratóriumi elnöke a Mokkában elmondta, hogy Donald Trump eddigi rendelkezései következetesen illenek abba, amit meghirdetett a kampányában. Azt is elárulta, hogy a Twitter egyértelműen Trump újítása, aminek szerinte ahhoz lehet köze, hogy ezeket a rövid szöveges üzeneteket nem lehet félremagyarázni. Véleménye szerint az elnök a terrorizmus elleni harcot elsődlegesnek fogja tekinteni, és egy éven belül várható az Orbán-Trump találkozó.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Korhatár: 12 év

2017. február 17. 9:49

Címkék: donald trump   orbán viktor   századvég   politika   belpolitika   külpolitika   kampány   találkozó   twitter   fehér ház
SZAVAZZ!

Szerinted mi kell ahhoz, hogy valaki Ninja Warrior Hungary legyen?

A
fizikai erő, edzettség
B
elszántság, akaraterő
C
hit abban, hogy nincs legyőzhetetlen akadály
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG