2016. július 24. vasárnap
Kinga, Kincső
Belépés

MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES

NÉZD MEG A JÓBAN ROSSZBAN EPIZÓDJAIT!

undefined

2016.07.18. hétfő
Vera megtudja Pétertől, hogy Levente szívinfarktust kapott. Kata és Milán kifaggatják Müllert a lakóparkban történt katasztrófáról. Orsi és Big értetlenül fogadják, hogy a vizsgaidőpont törölve lett. Károly bácsi örül, hogy Adélt újra jókedvűnek látja. Nóra elpanaszolja a fiának, hogy Levente nem áll szóba vele. Vera és Csaba véglegesítik a tervet a rendőrökkel.

2016.07.19. kedd
A dulakodásnak Betti határozott fellépése vet véget, ám Kata nem akarja értesíteni a rendőrséget. Orsi elpanaszolja Böbének, hogy Adélnak köszönhetően elúszott a vizsgája. Müller és Szlávik lehallgatják, amint Vera és Csaba Melindával találkozik. Bár Milán ellenzi, Kata megjelenteti a leleplező cikket. Melindának eszébe jut egy ügylet, ami Szabina nyomára vezethet.

2016.07.20. szerda
Garai rábólint a tervre: Müller és Szlávik kísérjék el Melindát a találkozóra az antikváriussal. Roland és Barbara felajánl egy utazást Péteréknek. Csaba Szabina áldozatának tartja magát, és jó útra akar térni. Péter megkéri Viktort, hogy helyettesítse, amíg Alexával Costa Ricában lesznek. Milán és Bori elmesélik Szabinak a támadást a szerkesztőségben.

2016.07.21. csütörtök
Müller és Szlávik összefoglalják Garainak a Szabina-ügyet. Péter és Alexa lelkesen készülnek az utazásra, eközben Betti felhívja Barbarát, aki épp Rolanddal veszekszik a Károlyival való találkozó miatt. Szilárd kiakad, hogy az anyja nem fogad el tőle semmilyen segítséget, ezt követően Kardos és Viktor a Macsekba invitálják.

2016.07.22. péntek
Anita aggódik, de Szabina magabiztossága megnyugtatja. Péter és Alexa lelkesen indulnak Costa Ricába. Barbara nyűgös, amiért Roland vidékre akarja küldeni Bettivel. Csaba és Vera bevetésre indulnak. Sutyi elmondja Csabáéknak, hogy egy családi házra letett foglalóval lépett meg Szabina. Kardos belefut Szilárdba, aki végül úgy dönt, hogy nem megy be az apjához.

SZAVAZZ!

Hol nyaralsz idén?

Külföldre utazom

Magyarországon maradok

Bárhol, csak a családdal legyek

Nem megyek nyaralni

KÖZÖSSÉG© TV2 Kft.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS