2016. augusztus 27. szombat
Gáspár
Belépés

MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES

NÉZD MEG A JÓBAN ROSSZBAN EPIZÓDJAIT!

undefined

2016.08.22. hétfő
Konrád felhívja Rolandot, aki tagadja, hogy bármi köze van az átveréshez. Gabi, Adél és Bence Károly bácsi keresésére indulnak, majd később Adél felhívja Bencét, hogy megtalálta Károly bácsit és várja a mentőt. Alexa elkeseredésében elsírja magát. Miközben Péter bánatában iszogat, megérkezik Barbara, hogy hazaküldje. Konrád szerint Roland állhat az átverés mögött.

2016.08.23. kedd
Reggeli készülődés közben Bandi azon tépelődik, hogy kivásárolja-e a műhelyt. Konrád rákérdez Rolandra, hogy miért verte át. Roland azt állítja, hogy csak meg akarta védeni őt és Alizt. Viktor kitessékeli a látogatókat és közli Károly bácsival, hogy minden eredménye jó. Bandit egyre jobban nyomasztja a műhely-dilemma. Roland maga mellé állítja Kellert.

2016.08.24. szerda
Betti és Barbara próbálják lebeszélni Pétert a nyugdíjba vonulásról. Böbe hiába nyüstöli, Bandi nem írja alá a hitelkérelmet. Keller beszámol Konrádnak és Aliznak, hogy Roland készül valamire. Bence társasága bemutatkozik Adélnak. Böbe és Orsi a segítségükről biztosítják Bandit, ha belevág a műhelybe, ám Bandi bevallja, hogy visszavágyik a kórházba.

2016.08.25. csütörtök
Péter a fejébe vette, hogy Alexa nyomába ered, Betty azonban próbálja lebeszélni. Böbe szerint Péter közbenjárásával Dobos visszavenné Bandit. Orsi ráveszi Károly bácsit, hogy hívja haza Adélt. Orsiék kihívják Zseniéket biliárdozni és közben ismerkednek. Roland elmondja Barbarának, hogy összeállt a terv. Károlyi felhívja Rolandot, hogy egyeztessék a találkozót.

2016.08.26. péntek
Miután Bandi megtudja, hogy Hanna sem alkalmazza a továbbiakban, Böbe a kezébe veszi az ügyet. Gyöngyi felhívja Böbét, hogy Péter a Csilliárd Klubba távozott a kórházból. Miután Roland sms-ben értesül, hogy Károlyiék készen állnak, felhívja Kellert és arra utasítja, hogy foglalja le Alizt. Zseni attól tart, hogy megjelennek a zsaruk, de Bence lenyugtatja.

SZAVAZZ!

Elégedett vagy a magyar sportolók olimpiai szereplésével?

Felülmúlták a várakozásokat

Azt hozták, amit vártam

Gyengén teljesítettek

Tokióban még jobb lesz

KÖZÖSSÉG© TV2 Kft.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS