április 28.
Valéria

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood Návai Anikóval - 8. adás
2017.03.24.: Hűséges, okos és keményebb fickó bárkinél - így válaszolt egy magyar rajongó által Jake Gyllenhaalnak feltett kérdésre Ryan Reynolds! Persze aztán Jake is kifejtette, miért is érzik úgy az emberek, hogy fura figurák a művészek.

A Hello Hollywood Návai Anikóval című műsor legújabb adásában a Menedék című film kapcsán Jessica Chastain az állatok iránti szeretetéről mesélt, illetve arról, hogyan ünnepli majd 40 születésnapját. A Szombat esti láz is 40 éves szülinapját ünnepi. John Travolta ennek kapcsán azt mondta: a filmnek köszönhet, hogy itt van. Návai Anikó beszélgetett Clint Eastwooddal is, akik 87 éves lesz. Két házasságából és több kapcsolatából hét gyereke született. A színész-rendező elárulta: milyen a gyerekeivel dolgozni. Az Élet című film austini bemutatóján pedig a két főszereplő, Ryan Reynolds és Jake Gyllenhaal adott Anikónak interjút. A műsorban továbbá Scarlett Johansson válásának részleteiről is hallhatsz és láthatod, milyenek voltak első castingjaikon a legnagyobb sztárok.

Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.


Korhatár: 12 év

2017. március 24. 23:25

Címkék: ryan reynolds   Jake Gyllenhaal   clint eastwood   scarlett johansson   hollywood   hello hollywood teljes adás   hello hollywood návai anikóval   návai anikó
SZAVAZZ!

Szerinted mi kell ahhoz, hogy valaki Ninja Warrior Hungary legyen?

A
fizikai erő, edzettség
B
elszántság, akaraterő
C
hit abban, hogy nincs legyőzhetetlen akadály
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG