április 28.
Valéria

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
HELLO HOLLYWOOD - NÁVAI ANIKÓVAL
Hello Hollywood Návai Anikóval - 5. adás
Próbáltam valahogy összeszedni magam - mondta Deák Kristóf Návai Anikónak arról, hogy mi volt az első gondolata, mikor kimondták a nevét és ki kellett mennie átvenni a díjat. Mesélt a kihagyott Salma Hayek pusziról is, amit később bepótoltak, sőt kiderült az is, hogy mit tud magyarul a színésznő.

Návai Anikó járt még a független filmesek díjátadóján, ahol számos sztárral készített interjút. Viggo Mortensen mellett a Holdfény sztárjai is üzentek Budapestre. Charlize Theron Oscar élményéről mesélt neki, de a műsorban láthatjátok Emma Stone útját is az Oscarig és persze az Oscar baki sem marad ki az adásból. Ezen kívül Hugh Jackman a Logan kapcsán adott interjút Anikónak. Elárulta, ő is és fia is imádja Budapestet, tudnának itt élni. A színész arról is vallott, kit és miért tart hősnek.

Hello Hollywood - Návai Anikóval
Návai Anikó újságíró több mint 20 éve él Los Angelesben. Heti riport-magazinjában bemutatja, hogyan működik Hollywood, s a műsor rendszeres vendégei lesznek világsztárok, valamint a filmművészet régi és mai mesterei.


Korhatár: 12 év

2017. március 3. 23:35

Címkék: salma hayek   deák kristóf   emma stone   hugh jackman   charlize theron   návai anikó   hello hollywood návai anikóval   hello hollywood teljes adás   oscar 2017   Viggo Mortensen
SZAVAZZ!

Szerinted mi kell ahhoz, hogy valaki Ninja Warrior Hungary legyen?

A
fizikai erő, edzettség
B
elszántság, akaraterő
C
hit abban, hogy nincs legyőzhetetlen akadály
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG