február 24.
Mátyás

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
AZ 50 MILLIÓS JÁTSZMA
Az 50 milliós játszma: játssz az adással egy időben és nyerj!

Ha az adással azonos időben okoseszközödről vagy számítógépedről játszol, nyerhetsz is – heti 1.000.000 forint talál gazdára azok között a regisztrált játékosok között, akik legalább egyszer helyes válaszra tettek tétet az élő játékban. Minél több helyes tétet teszel, annál nagyobb eséllyel indulsz a heti nyereményért. A további fontos részletekért kattints a Játékszabályunkra!

Az ingyenes applikáció letölthető az App Store és a Google Play mobiláruházakból. A számítógépes verziót itt találod meg.

A regisztráció során fontos, hogy olyan e-mail címmel regisztrálj, amit rendszeresen használsz, ugyanis csak és kizárólag ezen a címen tudunk értesíteni, ha rád mosolyog a szerencse.

A regisztrációt követően nincs más dolgod, mint az élő adásokkal egyidőben elindítani az applikáció „Élő játékát”, és téteket tenni.

2.jpg  3.jpg

Amennyiben lemaradtál az éppen aktuális kérdésről, a következőbe tudsz becsatlakozni.

További részleteket a játékról a Játékszabályunkban olvashatsz,
ha kérdésed lenne, a GY.I.K. menüpont alatt találsz válaszokat.

Az 50 milliós játszma műsoráról:

2017-ben visszatér a képernyőre Az 50 milliós játszma. A TV2 sikeres game-show-ja ezúttal élőben jelentkezik, a szabályok viszont változatlanok: nyolc kérdés helyes megválaszolása kell a 50 millió forintos főnyereményhez. A műsor házigazdája az új évadban Majoros Péter Majka lesz. A nyereményeső azonban a kamerákon kívül is folytatódik, a heti 1 millió forintos fődíjért a nézőknek nem kell mást tenni, mint az adás ideje alatt játszani a műsor hivatalos applikációján keresztül, amelyet ingyenesen lehet majd letölteni.

A műsor házigazdája: Majoros Péter Majka


2017. február 16. 18:20

Címkék: majka   játszma
SZAVAZZ!

Szerinted mi kell ahhoz, hogy valaki Ninja Warrior Hungary legyen?

A
fizikai erő, edzettség
B
elszántság, akaraterő
C
hit abban, hogy nincs legyőzhetetlen akadály
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG