január 18.
Piroska

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Sikerfilmek péntek esténként a TV2-n!
Akció és romantika, vígjáték és horror. Izgalmas és megható történetekkel kezdődnek a hétvégék januárban a TV2 Csoport csatornáin.

Kihagyhatatlan filmekkel kezdi a hétvégét a TV2 Csoport: január 6-tól izgalmas akciófilmeket láthatnak a nézők a TV2 műsorán péntek esténként. Ma Jason Statham főszereplésével A szállító 2-t vetíti a csatorna 21 órától, majd január 13-án Liam Neeson bújik ismét a volt CIA-ügynök bőrébe az Elrabolva 3-ban.
Január 20-án Bruce Willis kerül ismét meredek helyzetbe a Die Hard 3. – Az élet mindig drága című akciófilmben.

Természetesen a hölgyek sem maradhatnak program nélkül: ugyanebben az időben a SuperTV2 gondoskodik a romantikus péntek estékről. Ma a Derült égből Polly-val kezdődik a hétvége, amelyben Reuben (Ben Stiller), a kockázatelemző menedzser addig kiszámítható életét felforgatja Polly (Jennifer Aniston) a vonzó, spontán életművész, majd jövő pénteken a Koszorúslányok amerikai vígjáték látható a kábelcsatornán Melissa McCarthyval. Január 20-án A hírek szerelmeseiben a kezdő riporter (Michelle Pfeiffer) és a sztárkommentátor (Robert Redford) mindent elsöprő szerelmével folytatódik a péntek esti romantika, azt követően pedig Olaszország varázslatos tájain próbál új életet kezdeni a gyönyörű írónő, Frances (Diane Lane) a nagysikerű Napsütötte Toszkánában.

Akiket pedig a romantika és az akciófilm nem annyira köt le, azok figyelmébe ajánljuk a Mozi+ kínálatát: január második hetétől folytatódik a Para Péntek, méghozzá péntek 13-án a Péntek 13. című horrorral.


2017. január 6. 11:27
SZAVAZZ!

Sztárban sztár+1 kicsi: Melyik átalakulást várod a leginkább?

A
Aqua (Szandi - Lentulay Krisztián)
B
Modern Talking (Peter Srámek - Bari Laci)
C
Pink és Nate Ruess (Tóth Vera - Farkas Zsolti)
D
Kern András és Garas Dezső (Feke Pál - Kornis Anna)
E
Madagaszkár: Julien király (Sipos Péter - Sztojka Vanessza)
F
A Padlás (Bereczki Zoltán - Berki Artúr)
G
Beyoncé és Tina Turner (Király Linda - Tabatabai Nejad Flóra)
H
Cipő és Koncz Zsuzsa (Pál Dénes - Varga Vivien)
I
Németh Marika (Dér Heni - Juhos Zsófi)
J
Bódi Guszti és Bódi Margó (Koós Réka - Szabó Bence)
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG