március 24.
Gábor, Karina

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

Infópult / IDŐJÁRÁS
 IDŐJÁRÁS-ELŐREJELZÉS

Várható időjárás az ország területén péntek estig:

A gomoly- és fátyolfelhők mellett alapvetően napos idő valószínű, ugyanakkor főként az északkeleti, keleti országrészben több és vastagabb felhőzetre számíthatunk. Helyenként zápor, néhol zivatar előfordulhat, ma nagyobb eséllyel a középső országrészben, valamint északkeleten, holnap az ország északkeleti harmadán. Ma több helyen megélénkül, a Dunántúl nyugati felén időnként meg is erősödik a déli, délnyugati szél. Pénteken a szél északira, északkeletire fordul, és estétől az Alföld egyes részein viharossá fokozódik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10 fok között alakul, a felhősebb, illetve magasabban fekvő tájakon lesz enyhébb az idő. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 16 és 23 fok között valószínű, délkeleten lesz a legmelegebb.

Távolabbi kilátások

Kezdetben változékonyabb idő lesz gyakori felhősödéssel, vasárnap délen többfelé, északon helyenként esővel, záporral. Hétfőtől már kevés lesz a felhő, és csapadék sem valószínű.

Jelentős mennyiségű csapadék (legalább napi 5 mm) az ország területének 20 százalékán lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a kezdeti 2, 8 fokról -2, +3 fokig csökken. A legmagasabb nappali hőmérséklet a 14, 19 fokról átmenetileg 8, 15 fokra csökken, majd az időszak végén ismét 13, 19 fok között valószínű.

Orvosmeteorológia

Péntek délutánig a nyugatra örvénylő ciklon előtt még enyhe levegő áramlik hazánk fölé, így az időjárás-változásokra érzékenyen reagálóknál melegfronti tünetek jelentkezhetnek. Többek között fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés, vérnyomásváltozás tapasztalható, de akár ingerlékenyebbekké is válhatnak. Péntek délutántól az északi területekre ugyanakkor már hidegebb levegő érkezik, emiatt arrafelé a hidegfrontra érzékenyeknél megnövekedhet a reakcióidő és tartós álmosságérzet jelentkezhet.


forrás: met.hu

SZAVAZZ!

Szerinted mi kell ahhoz, hogy valaki Ninja Warrior Hungary legyen?

A
fizikai erő, edzettség
B
elszántság, akaraterő
C
hit abban, hogy nincs legyőzhetetlen akadály
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG