január 18.
Piroska

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

MŰSORAINK

Az adatkezelő adatai:

Neve: TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság
.
Székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174.
Cégjegyzéket vezető bírósága: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
Cégjegyzékszám: 01-09-183200
Elérhetőség: szerk[kukac]tv2.hu
(a továbbiakban: „Adatkezelő”)

Az adatkezelés megnevezése:

Az adatkezelés önkéntes, a felhasználók hozzájárulásának határozott, a jelen szabályzatban található tájékoztatáson alapuló hozzájárulásával kezdeményezhető a honlapon történő regisztrációkor. Az adatkezelés csak azon adatokra terjed ki, melyeket a felhasználó a regisztrációkor, avagy a regisztráció módosításakor az Adatkezelő rendelkezésére bocsát és kezelésükhöz a fentiek szerinti hozzájárulását megadja.

Az adatkezelés jogalapja:

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info tv.) 5. § (1) bekezdésének a.) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

Az adatkezelési szabályzat hatálya:

A jelen adatkezelési szabályzat vonatkozik az Adatkezelő valamennyi internetes tartalomszolgáltatásával kapcsolatos adatkezelésre.

A kezelt adatok köre:

1. Az oldal anonim, a felhasználó által választott becenéven kívüli egyéb adatok harmadik személyek által nem hozzáférhetőek. A felhasználó által megadott e-mail cím szintén személyes adat, azt az Adatkezelő harmadik személy tudomására nem hozza, nem továbbítja és nem is hozza nyilvánosságra. Az e-mail cím ennek megfelelően az Adatkezelő által szolgáltatott tartalmi oldalakon sehol sem jelenik meg. A kezelt adatokat az Adatkezelő nem továbbítja és a különböző adatkezeléseket nem kapcsolja össze.

2. Az Adatkezelő tartalmi oldalainak megtekintése során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja – illetve egyes esetekben a felhasználó számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza. Az Adatkezelő a naplófájlban található adatokat nem kapcsolja össze egyéb személyes adatokkal.

Az adatkezelés célja:

1. A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának azonosítása (dokumentumok letöltésének lehetősége, hozzászólás a fórumhoz), valamint a megrendelt szolgáltatás (értesítések, hírlevél) kiküldésének lehetősége.

2. A felhasználó önkéntes döntése alapján a profilban megadott adatok estében belső internetes közösség alkotása, a felhasználók azonosítása. Az adatokat az Adatkezelő, mint internetes tartalomszolgáltató felhasználhatja arra, hogy az adott honlap látogatása során a letöltött oldalakon megjelenő hirdetési csíkokon (banner) személyre szabott reklámok jelenjenek meg. Az adatok ilyen célú felhasználását a felhasználó leiratkozással külön is megtilthatja.

3. Az Adatkezelő tartalmi oldalainak megtekintése során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében az adatok tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál. Az Adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és részletes, kimerítő tájékoztatáson alapuló hozzájárulása esetén ad át. Ez nem vonatkozik azokra az esetekre, ha jogszabály az Adatkezelő számára kötelezettségként írja elő az adattovábbítást.

Az adatkezelés időtartama:

1. A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében, amíg a felhasználó tagja a közösségnek, (az Adatkezelő a felhasználó önkéntes döntése alapján, törlési igényének beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat. Amennyiben a felhasználó jogellenesen, megtévesztően használ személyes adatot, akkor a felhasználási feltételekben biztosított módon az adatkezelő a regisztráció törlésével egyidejűleg valamennyi személyes adatát a tudomásszerzéssel egyidejűleg azonnal törölheti).

2. A felhasználó döntése alapján a profilban megadott adatok esetében, amíg a felhasználó döntése alapján azokat a profiljában megjeleníti, illetve személyre szabott reklámok esetében, amíg az Adatkezelő, mint tartalomszolgáltató által biztosított leiratkozási lehetőséggel a felhasználó nem él. A szolgáltató a felhasználási feltételekben meghatározott feltételek esetén átmenetileg korlátozhatja a felhasználó működését az Adatkezelő adott tartalmi oldalán. Ebben az esetben adattörlésre nem kerül sor.

 

Az oldal még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

SZAVAZZ!

Sztárban sztár+1 kicsi: Melyik átalakulást várod a leginkább?

A
Aqua (Szandi - Lentulay Krisztián)
B
Modern Talking (Peter Srámek - Bari Laci)
C
Pink és Nate Ruess (Tóth Vera - Farkas Zsolti)
D
Kern András és Garas Dezső (Feke Pál - Kornis Anna)
E
Madagaszkár: Julien király (Sipos Péter - Sztojka Vanessza)
F
A Padlás (Bereczki Zoltán - Berki Artúr)
G
Beyoncé és Tina Turner (Király Linda - Tabatabai Nejad Flóra)
H
Cipő és Koncz Zsuzsa (Pál Dénes - Varga Vivien)
I
Németh Marika (Dér Heni - Juhos Zsófi)
J
Bódi Guszti és Bódi Margó (Koós Réka - Szabó Bence)
KÖZÖSSÉG
          



MŰSORÚJSÁG